Tuesday, December 22, 2009

Rasuna valea

Citeva zile pina la deschiderea cadourilor pentru copiii cuminti si ascultatori. Ma grabesc sa impachetez locurile 10,9 si 8.

10. The Temper Trap - Conditions

Oz. Down Under. Canguri. Rugby. Nicole Kidman. Hugh Jackman. Australia. Era si timpul sa apara o super trupa rock de la Antipozi. Cred ca l-am ascultat de vreo 10 ori in prima saptamian de la lansare,pur si simplu m-a hipnotizat. Cu un super vocalist in Dougy Mandagi si un sound a la U2 sau Coldplay sint sigur ca vom mai auzi de ei in viitor, pina atunci ascultati Sweet Disposition si savurati :



9. Monsters of Folk - Monsters of Folk

Super grup. Super album. Super sound. Cu Jim James de la My Morning Jacket,M. Ward de la She & Him, Conor Oberst si Mike Mogis de la Bright Eyes ai in termeni futbolistici " Joga Bonito ". E ca si cum te-ai intoarce in timp in anii de glorie pentru Crosby, Stills , Nash & Young. Oooh la la.



8. Arctic Monkeys - Humbug

Totul a pornit de la un cadou de Craciun primit de Alex Turner si Jamie Cook in 2001. 2 chitari si o mare dorinta de deveni staruri rock'n roll. A meritat din plin. A iesit o trupa meseriasa si inventiva, ce nu da semne de oboseala dupa 3 albume in 3 ani. Long Live Rock !

2 comments:

  1. Buna Gabriel, sunt Felicia si ma bucur sa mai stiu de tine cate ceva. Multumim pentru cadourile tale muzicale, care, ca de obicei, sunt de calitate !
    Te imbratisez si-ti doresc SARBATORI FERICITE !!!

    ReplyDelete
  2. Hey,Felicia...Mercic de complimente...Si tie Feliz Navidad !

    ReplyDelete