Thursday, December 31, 2009

Hello,2010 ! Goodbye,2009! Sa intre in scena No.1

Fara multe comentarii: Albumul Numero Uno pentru mine in 2009 este Them Crooked Vultures.

Cine? Ce? N-ai auzit de ei pina acum? Sa-ti fie rusine ! La colt..pe coji de nuca...

Them Crooked Vultures sint John Paul Jones(Led Zeppelin), Dave Grohl(Nirvana&Foo Fighters)si Josh Homme (Queens of the Stone Age & Kyuss).

Jonathan Ross (varianta britanica a lui Jay Leno) i-a comparat cu vulturii circotasi din Jungle Book. Funny,innit?

E o adevarata cavalcada rock ce merita ascultata da capo al fine. Ca la 21 de ani. Ca Robert Plant in Whole Lotta Love. Pentru delectare 3 clipuri si sus paharul de sampanie,prieteni si tovarasi de drum !In loc de PS, mentiuni speciale pentru:

Cea mai buna compilatie Best of : Let it Roll - George Harrison

E greu sa-ti accepti mortalitatea. Poate "All things must pass" ajutaCel mai bun album Live : Leonard Cohen Live in London

Seniorul muzicii pop dupa 40 de ani la fel de magistral...Vocea anului : 50 de ani a implinit Morrissey in 2009. Greu de crezut,nu ? Mai ales pentru mine dupa ce l-am descoperit in anii '80 la Europa Libera cind Andrei Voiculescu nota titlurile ciudate gen Sudehead, The Last of the Famous International Playboys sau November Spawned a Monster ...2009 ne-a adus Years of Refusal, un album de studio nou nout si Swords,o compilatie de b-sides pe care am descoperit versurile mele favorite din acest an. Atasez si un clip pentru acest imn al maturitatii "My life is a succession of people saying goodbye " :

My life is an
Endless succession
Of people saying goodbye
My life is
An endless succession
Of people saying goodbye
And what's left for me?
What's left for me?

At one time
The future it stretched out before me
But now it stretches behind me.
And all of the best things in life
Are behind glass
Money, jewelry and flesh
And what's left for me?
What's left for meUn album de cover-uri de nota 11 : Steve Earle - Townes

Invatacel si mentor, Steve Earle si Townes van Zandt , doua dintre cele mai rebele suflete ale muzicii... Fascinanta poveste ...Mentiune speciala pt "King Monkey " alias Ian Brown ( Ex Stone Roses) cu My Way , super album ca pe vremea scenei Madchester...Sa ne auzim cu bine in 2010 ! See ya...

2 comments:

 1. D-apoi puteam sa jur ca asta e locul 1! Dap!
  Nota bene de marketing and all that..
  Soo, marfa topul, numai prajituri de muzici, selectate si paginate atat de magistral incat ai fost ca o sticla veche de vin servita cu un mare blunt the morning after.
  Nu stiu altii cum sunt dar puteam sa pun si motocei legati de microfonul ala de la etajul 6; chiar am degustat la maxim capitularea deliberata in fata ACELUIASI mod al tau de a povesti muzica: la cald.

  La multi ani si tie, dragule!

  ReplyDelete
 2. merci de complimente... sincer,ma multumesc cu un carlsberg...prietenii stiu de ce..

  ReplyDelete